Nieuws & wetenswaardigheden

Nieuws vanuit de praktijk

Veiligheidscertificaat naar norm van Inspecteur Volksgezondheid

Ook dit jaar hebben wij ons Certificaat weer mogen ontvangen. Een certificaat dat gericht op ARBO, MILIEU en HYGIENE. Dat betekent dat we aan de hand van onze protocollen voldoen aan de wetgeving die dat van ons verlangt.

Dit Certificaat is meer dan een denigrerend "certificaat" van afvalverwerkingsbedrijven. Sommige tandartsen menen hier erg denigrerend over te doen. Ik zie het als afgunst van wat ze zelf niet hebben bereikt.

 

Geplaatst op 04-03-2016.

Hulpmiddel tegen snurken met OSAS volledig vergoed.

Mede door de nauwe samenwerking met ons Excent laboratorium, worden de antisnurk apparaten en de OSAS apparatuur volledig door uw zorgverzekering betaald. Daar zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden. Zo moet bijvoorbeeld de indicatie ervoor door een KNO-arts worden bevestigd. Informeer in de praktijk naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden wanneer u of uw partner slapeloze nachten heeft door al dat gesnurk. Er gaat een wereld voor u open en u functioneert op de dag veel beter. U bent beter gehumeurd, werkt efficiënter en heeft veel meer nieuwe energie in alles. Klik eens op de knop Specialisaties links in dit scherm en doe er uw voordeel mee!!!  

Geplaatst op 16-11-2012.

Moderne ontwikkeling voor wortelkanaalbehandelingen.

Onlangs heb ik weer een cursus gevolgd welke ging over wortelkanaalbehandelingen (ofwel zenumbehandelingen). Ik de praktijk maken we daarom gebruik van de nieuwste technieken gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen. Deze volledig pijnvrije behandelingen doet veel patiënten versteld staan van het resultaat met nagenoeg geen napijn.

Geplaatst op 16-11-2012.

Nieuwe tandarts enorme aanwinst

Tandarts Benno Nijland blijkt een geweldige aanwinst te zijn voor de praktijk. Veel patiënten hebben al met hem kennis kunnen maken. Het ontlast de werkdruk en het collegiale overleg geeft ruimte voor extra inzichten. Er kan meer tijd voor de patiënt ingeruimd worden. Het verhoogt uiteindelijk ook nog eens de kwaliteit van de zorg

Geplaatst op 16-11-2012.

Digitale mondscanner

Al een aantal jaren maken wij gebruik van een digitale mondscanner ten behoeve van het vervaardigen van kronen en bruggen. Deze afdrukmethode garandeert een hoog kwalitatief eindproduct. Ga naar www.happenhoeftnietmeer.nl voor meer informatie.

Geplaatst op 02-01-2012.