Nieuws & wetenswaardigheden

Nieuws vanuit de praktijk

Nieuwe tandarts

Binnenkort zal er een nieuwe tandarts werkzaam zijn bij ons in de praktijk. Deze tandarts is zeer deskundig en is feitelijk de tandarts van uw tandarts. Dat zegt dus wel het één en ander over het vertrouwen in diens vaardigheden. Zijn naam is Benno Nijland. Kijk ook eens op zijn profiel bij: Wie zijn wij?

Hij zal 2 dagen per week werkzaam zijn bij ons. Vooralsnog is hij deels op de woensdagmiddag al werkzaam.

Geplaatst op 02-01-2012.

Voorlichting via de iPad

We kunnen u tegenwoordig heel goed van informatie voorzien met onze nieuwste digitale aanwinst. Vanaf een iPad kunt u voorlichting krijgen over bijna alle bij ons in de praktijk uit te voeren behandelingen. Zelfs behandelingsplannen kunnen we digitaal naar u toesturen, zodat u het thuis nog eens kunt overdenken.

Geplaatst op 02-01-2012.

Nieuwe praktijk

Inmiddels weet u dat er zich een nieuwe praktijk heeft gevestigd. In een reclameartikel hebben ze geschreven dat u voor implantaten en een kunstgebit niet meer naar Rotterdam hoeft. Welnu, u wist allang veel beter dat Erick Maassen als Klinisch Prothese Techniker protheses maakt. Hij gebruikt daarvoor een stoel bij tandarts Van Roemburg aan de Gladiolenlaan 1 te Rozenburg. U hoeft daar dus helemaal niet voor van het dorp. Voor implantaten hoeft u ook helemaal niet van het dorp af. Wij implanteren al meer dan 10 jaar op Rozenburg en voor het hele behandelplan kunt u bij ons terecht. Zoals ik elders op mijn site heb aangegeven vraag ik me af of u werkelijk niet naar Rotterdam of Den Haag hoeft. Wie neemt de zorg voor u op zich na een implantologische behandeling als de praktijk gesloten is? Moet u dan toch niet van het dorp? De betreffende praktijk had helaas onvoldoende informatie ingewonnen alvorens ze zich hier vestigden. Tot voor kort waren ze niet op de hoogte van de werkzaamheden van Erick Maassen en van mij als tandarts-implantoloog. Toch wel jammer dat ze zich niet beter hebben voorbereid. Bij ons heeft u in ieder geval de garantie dat u 7dg/24u na een implantologische behandeling nazorg krijgt.

Geplaatst op 02-01-2012.

Twitter

Wist u dat u mij kan volgen op twitter? Voeg mij eens toe om mij te volgen.

Geplaatst op 02-01-2012.