Implantologie

Er zou hier een heel verhaal kunnen staan over het klikgebit, maar betere informatie treft u aan op de volgende websites:

  • Op www.gebitsproblemen.nl kunt u echt terecht voor alle vragen. Alles wordt er heel duidelijk uitgelegd.
  • www.nvoi.nl Deze site is van de Nederlandse Vereniging van Orale Implantologen en is zeer informatief indien u op zoek bent naar een implantaat ter vervanging van een tand of kies, maar ook indien u op zoek bent naar de mogelijkheden van een klikgebit.

Praktijk voor Implantologie Rozenburg
Kunstgebit op implantaten (klikgebit)

Wij hebben in onze Praktijk voor Implantologie Rozenburg meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van het vervaardigen van een klikgebit (clickgebit), ofwel een kunstgebit op implantaten. Datzelfde geldt voor het vervaardigen van implantaten om een tand of kies te vervangen door een implantaat.

Vrijwel alle tandartsen op Rozenburg hebben de weg naar onze Praktijk voor Implantologie Rozenburg gevonden en verwijzen met regelmaat om onze deskundigheid te hulp te roepen.

Kom vrijblijvend langs voor een informatieve uitleg en laat u overtuigen van de meerwaarde ervan.

We beschikken over veel korte leerzame informatieve digitale animatiefilmpjes om u uit te leggen wat de hele behandeling inhoudt. Deze visuele toevoeging is een hele bijzondere toevoeging om uw verwachting van de behandeling te ondersteunen. Deze informatie kan desnoods aan u worden gemaild, zodat u er thuis nog eens over na kunt denken.

Het zal u niet ontgaan zijn dat u al vele jaren niet meer van het dorp af hoeft om een kunstgebit op implantaten (klikgebit) te laten aanmeten.

Wij garanderen dat u 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht kunt voor het oplossing van eventuele problemen die soms optreden na een implantologische behandeling. Daarvoor kunt u dus altijd terecht bij mij als verantwoordelijk implantoloog. Iedereen die bij ons wordt geïmplanteerd krijgt van mij een visitekaartje met daarop mijn privégegevens. Ik kan u niet zeggen of andere implantologen u ook van dergelijke informatie voorzien. Het risico dat u met klachten na een implantologische behandeling toch naar Rotterdam of Den Haag moet, is dan uiteraard groot. Dan moet u dus toch van het dorp af. Mocht u dan aangewezen zijn op het Openbaar Vervoer, dan is dat natuurlijk erg vervelend.

Zoals gezegd: Bij ons 7dg/24u zorggarantie na implantatie.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend consult, dan nodig ik u uit om hiervoor een afspraak te maken bij ons. Wij nemen dan alle tijd voor u om al uw vragen te beantwoorden. Indien u in onze ogen aanspraak kunt maken op een vergoeding voor een klikgebit, dan zullen wij een aanvraag indienen bij uw zorgverzekering.

Na een eventuele toestemming van uw zorgverzekering zullen wij de gehele behandeling in eigen hand houden. De meeste protheses worden dan door onze Klinisch Prothese Technieker Erick Maassen uitgevoerd. Erick is zeer ervaren in het maken van digitale kunstgebitten. Deze nieuwe techniek garandeert een veel beter kunstgebit. Sterker en vaster en nog beter afgestemd op de individuele wens van de mens.

En mochten er pijnklachten zijn of nabloedingen, dan ben ik privé voor u bereikbaar. U krijgt van mij mijn telefoonnummer thuis en mijn mobiele nummer na de behandeling mee.